Megismerések.hu


NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS: személyiségünk titkai születési dátumunk számainak tükrében

 

A Számmisztika több ága közül az ősi PYTHAGORAS-i MÁTRIX NUMEROLÓGIA módszer az önismereti módszerek egyik legkönnyebben használható, mégis rendkívül sokrétű és mély tudást bemutató rendszere.

Az ember születési dátuma és mátrixa alapján többek között megmutatja, hogy mik azok a tulajdonságaink, amelyek egyediségünket megalapozzák,

erősségünket biztosítják, vagy éppen a legfőbb problémákat okozzák fizikai, lelki és szellemi téren számunkra.

 

- Bemutatja, hogy hol vannak azok a területek, ahol leginkább változtatnunk, fejlődnünk érdemes.

- Milyen belső képességeink, készségeink vannak (síkjaink, energiáink), amiket használhatunk.

- Mely életterületeket kell az életünkben kívülről, környezetünk által elsajátítanunk és melyek azok, amelyeket mi tanítunk másoknak.

- Hol van az a Forrás bennünk, amit felfedezve ráléphetünk vállalt Sorsutunkra, hogy beteljesíthessük Sorsfeladatunkat.

- Mik azok a belső gátló tényezők, érzékenységek, félelmek, felvállalt (esetleg karmikus) feladatok melyekkel szembesülnünk érdemes, hogy azokat meghaladva képesek legyünk az élet esszenciális bölcsességét megtanulni és megélni életünkben.

 

Saját tulajdonságainkon túlmenően a Pythagoras-i módszerrel könnyedén elemezhetjük emberi kapcsolatainkat mind munkahelyi, baráti, családi, szülő-gyermeki vagy párkapcsolati szinten.

Megtudhatjuk, hogy mik azok a közös energiák, melyeket működtetnünk érdemes a számunkra és a partner számára is megfelelő kapcsolatainkért.

 

- Mi egyes kapcsolataink záloga, azt hogyan érdemes működtetni, megélni.

- Mik a saját szeretetnyelveink, és hogyan tudunk a másikén is beszélni, valamint a sajátunkat is megélni.

- Mi a közös sorsunk, utunk az életben, milyenek közös mátrixaink akár 2, akár több ember, család, közösség között is, stb.

 

Mindezen információkat pedig nem egy statikus rendszerbe foglaltan láthatjuk, hanem évről-évre, hónapról hónapra vagy akár napról napra változó energiaminőségeken (az „idő-numerológián”) keresztül.

 

- Megtudhatjuk, hogy változnak mátrixaink, azaz ki hogyan változik az idő múlásával, melyet kihasználva akkor és ott tudunk cselekedni, változtatni, elkezdeni, befejezni, átalakítani, vagy éppen stabilizálni dolgokat, amikor a körülöttünk lévő energiák is ebben támogatnak bennünket.

- Felkészülhetünk a jövőben várható feladatainkra, erősségeinkre, vagy éppen meghaladni szükséges tulajdonságainkra, közös személyes éveinkre, a kapcsolataink időbeni közös energiáira.

- Felkészülhetünk legfőképpen az élet változó ám mégis örök körforgására, mellyel áramolva könnyebben felismerhetjük és hatékonyabban megélhetjük a sorsszinkronicitás, azaz a „véletlen egybeesések” előre vivő szándékát életünkben.

 

Hisz’ valójában nincsenek véletlenek, „csak” jelek az úton, melyeket észrevéve és felismerve bárki könnyebben eligazodhat az élet bölcsességében, melyet nap mint nap elénk tár a Mindenség, csak olvasnunk kell tudnunk végre benne…

 

ELEMZÉSI TERÜLETEK:

 

Személyiségelemzés: Erősségek, gyengeségek, lehetőségek...

 

SorsÚt, Életfeladat: megfelelő életterület kiválasztása, tanulandó helyzetek, leckék felismerése, célok meghatározása...

 

Személyes Karakter: kulcsproblémák és kezelésük...

 

Életterületek energiái: Munka, Pénz, Karma, Energia, Életöröm, Fejlődési területek, Erősségek, Lehetőségek, Veszélyek, Filozófia, Párkapcsolat, Szerelem, Család és barátok, Intuíció...

 

Párkapcsolati elemzés: Kapcsolat záloga, Szeretetnyelvek, Esküvői időpont választás...

 

Kapcsolati mátrix: Szülők, családtagok, barátok, munkatársak...

 

Gyermeknumerológia: kommunikáció, nevelés, mesék, játékok, sport, továbbtanulás, erősségek támogatása...

 

Egészségnumerológia: Betegséghajlamok, harmonizálási lehetőségek, szeretettartályok...

 

Éves előrejelzés: 9 éves ciklusok, személyes év, hónap, nap...

 

És még sok-sok minden a számok tükrében....

 

Bejelentkezés: 06/30/341-5157

 

 


TÁRSOLDALUNK: www.rezgesero.hu


Copyright © 2010- Megismerések. All Rights Reserved. Designed by Viola